Vragen over onze Smartphone Reparatie Oosterhout

In verband met onze nieuwe winkel kunt u bij ons nog niet pinnen alleen contant betalen.


Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ons telefoonnummer is 0162-229 664 en ons email adres is info@prorepairs.nl

Heeft u onze openingstijden gecontroleerd? Bij geen gehoor tijdens de aangegeven openingstijden is het soms erg druk om u telefonisch te woord te staan, probeert u het dan op een later tijdstip nog een keer. Wij verzoeken u te bellen met nummerweergave, zodoende bellen wij u dezelfde dag nog terug.

Wij geven u na de reparatie een garantie van drie maanden. Deze garantietermijn gaat in op de dag dat uw toestel weer door u afgehaald is en betaling heeft plaats gevonden.
Op schoonmaak en onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan smartphones met bliksem-, water-, zand-, val-, of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, tenzij op het reparatieformulier uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld.

Indien binnen drie maanden na afgifte van het gerepareerde toestel de boven genoemde klachten terug komen, doen wij u een opgave van de prijs voor een nieuwe reparatie.

  1. Bij dezelfde oorzaak van de klacht worden alleen de onderdelen die bij de vorige reparatie niet zijn vervangen in rekening gebracht.
  2. Indien blijkt dat de oorzaak van de klacht een andere is dan die bij de vorige reparatie, dan worden de kosten van de nieuwe reparatie aan u doorberekend.
  3. Na hernieuwde reparatie gaat de garantie opnieuw in.
Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw.

Bij reparaties is de prijs inclusief montage en BTW.

Wij werken ook zonder afspraak. U kunt direct langskomen zonder afspraak. Een afspraak maken is wel erg handig, zo zorgen wij dat de reparatie snel kan plaats vinden.
Al onze reparatie onderdelen zijn 100% origineel. Optioneel zouden we ook imitatieonderdelen kunnen gebruiken in dat geval zeggen we dat van tevoren en krijgt u een scherpere prijs.
Wij vervangen alleen een bepaald onderdeel die noodzakelijk is. Uw data wordt opgeslagen op het moederbord van uw smartphone, of op uw SD kaart. Zolang deze niet vervangen wordt blijft uw data gewoon behouden. Voor de zekerheid kunt u ook een kopie maken van data zoals foto of contacten. Voor Apple iPhones en iPads kunt u dit doen via iTunes.
Samsung toestellen met Samsung KIES.
Bij Blackberry gebruikt u Blackberry Link
Voor Nokia gebruikt u Nokia PC Suite
Reparatie van bijvoorbeeld display / scherm breuk is in alle gevallen mogelijk, echter is het toestel na reparatie niet meer volledig waterdicht.

Heeft u vragen?
0162-229 664


Pro Repairs
Catharinastraat 42
info@prorepairs.nl
0162-229 664

Dag

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

Open

  13:00 t/m 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  13:00 tot 17:00
  Gesloten