Uw smartphone weer hersteld

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?
  • Altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen
  • Uitstekend te bereiken
  • Bel voor een afspraak of prijsindicatie
  • De meeste moderne merken
  • Scherpe prijzen

Galaxy S4 productfoto

Voor uw telefoon reparatie komt u langs bij Smartphone Reparatie Oosterhout

Woont u in Raamsdonksveer of omgeving dan kunt u in Oosterhout terecht voor de reparatie van uw toestel. Heeft u een iPhone, Samsung toestel of ander merk? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij bespreken met u graag het probleem, geven u een prijsindicatie en maken een afspraak wanneer u het toestel kunt langsbrengen. U kunt ons bereiken op 0162-229664 of mobiel op 06-53858727.

Als u uit Drimmelen komt snappen wij goed dat u niet continu op en neer wilt rijden. Daarom streven wij er naar om uw smartphone al dezelfde dag te repareren. Mocht dat niet lukken dan hoort u dit vanzelfsprekend van te voren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! U kunt uw toestel aan het eind van de dag tussen 17:00 en 18:00 uur ophalen.

Ook vanuit Geertruidenberg dan zijn wij uitstekend te bereiken. U vindt Smartphone Reparatie Oosterhout aan de Catharinastraat 42, met een grote spandoek om het makkelijker te maken. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook kunt u natuurlijk met de fiets komen!

Wij ontvangen ook regelmatig mensen uit Raamsdonk voor een telefoon of tablet reparatie.
Als uw iPhone of ander toestel kapot is dan zorgen wij voor een vakkundige reparatie door een professionele reparateur. Bel gerust voor een afspraak zodat wij u direct kunnen helpen!

Contact Opnemen