Apple iPhone 4

iPhone 4 reparatie prijslijst

  • Prijs op aanvraag


Wij maken uw iPhone 4
  • Gratis controle
  • Gratis parkeren
  • Zo snel mogelijk klaar
  • Scherpe prijzen
  • Alle soorten smartphones

Is uw iPhone 4 smartphone kapot?

De Apple iPhone 4 is een populaire telefoon maar kan kapot gaan. Als dat gebeurt wilt u er natuurlijk snel weer gebruik van maken. Dit kan met de hulp van Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij repareren uw toestel namelijk op dezelfde dag. U kunt deze tussen 17:00 en 18:00 uur ophalen of de dag erna tussen 10:00 en 18:00 uur. Als wij een onderdeel niet op voorraad hebben dan kost het 1 á 2 werkdagen.

U hoeft geen afspraak te maken om bij ons langs te komen. Het is natuurlijk wel mogelijk! U belt hiervoor met 0162 229664. U vindt ons aan de Catharinastraat 42. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast zijn wij gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Lever uw Apple iPhone 4 bij ons af en wij streven ernaar dat deze binnen 30 minuten tot een uur gerepareerd wordt. Hierbij gebruiken wij hoge kwaliteit onderdelen. Onze monteur heeft jarenlange ervaring op dit gebied.

Onze expert repareert uw Apple iPhone 4!

Om te zorgen dat uw telefoon op de juiste manier wordt gerepareerd zorgen wij eerst voor een gratis check. Hierbij bepalen wij wat er mis mee is. Mochten wij het niet zelf kunnen repareren dan melden wij dat direct. Anders nemen wij de reparatie graag voor onze rekening.
Ook kunnen wij voor u een verzekeringsrapport opstellen. Hierin vermelden wij de beschadigde onderdelen en de kosten om deze te repareren. Het opstellen van het rapport kost normaal €30. Laat u Smartphone Reparatie Oosterhout echter de reparatie uitvoeren dan gaat dit bedrag af van het totaalbedrag!
U bent altijd welkom contact met ons op te nemen, ook buiten kantooruren!