Apple iPhone 4s

iPhone 4s reparatie prijslijst

  • Prijs op aanvraag

Wij maken uw iPhone 4s
  • Scherpe prijzen
  • Apple iPhone 4s reparaties
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Gratis parkeren
  • Gratis controle

Wij zorgen dat uw Apple iPhone 4S weer perfect werkt

Als uw Apple iPhone 4S beschadigd of kapot is dan kunt u deze afleveren bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij zijn uitstekend in staat uw telefoon te repareren. Wij doen dit zo snel mogelijk. Soms kunnen wij binnen een half uur tot 1 uur uw smartphone herstellen, anders kunt u aan het eind van de middag tussen 17:00 en 18:00 uur uw toestel komen ophalen! Mochten we een onderdeel missen dan kan de reparatie 1 á 2 werkdagen duren. U kunt tussen 10:00 en 18:00 uur bij ons terecht mocht dat het geval zijn.

Smartphone Reparatie Oosterhout is gevestigd aan de Catharinastraat 42. U kunt bij ons gratis parkeren. Natuurlijk kunt u ook met de fiets gemakkelijk langskomen.

U heeft geen afspraak nodig! U loopt binnen tijdens kantooruren. Afhankelijk van de drukte gaan wij direct aan de slag. Uw Apple iPhone 4S wordt professioneel hersteld. Een afspraak maken is natuurlijk wel mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Ook geven wij indien gewenst gelijk een prijsindicatie. Dit doet u door te bellen met 0162 229664.

Wij zorgen dat uw Apple iPhone 4S weer perfect werkt

U kunt bij ons langs om een bepaald onderdeel van uw Apple iPhone 4S te laten vervangen of repareren. Maar als u niet weet wat er mis mee is kunt u ook bij ons terecht. Wij bekijken namelijk gratis wat het probleem is.

Is het een probleem dat wij kunnen oplossen, dan doen wij dat graag. Als het niet meer te repareren is dan hoort u dat ook direct. U weet hoe dan ook meteen waar u aan toe bent! Natuurlijk is de controle geheel vrijblijvend.

Naast een controle kunt u bij ons ook een verzekeringsrapport aanvragen. Deze wordt voor u uitgeprint en mag u meenemen. Zo kunt u het overhandigen aan uw verzekeringsmaatschappij. De kosten bedragen €29. Als u de reparatie door ons laat uitvoeren dan gaat die prijs van het totaalbedrag af.