Apple iPhone 5

Apple iPhone 5 reparatie prijzen

  • Prijs op aanvraag


Wij maken uw iPhone 5
  • Snelle service
  • Gratis controle
  • Hoogwaardige onderdelen
  • Geen afspraak nodig
  • Scherpe prijzen

Is uw iPhone 5 kapot, wij maken uw smartphone weer als nieuw!

Als uw Apple iPhone 5 kapot is of beschadigd is geraakt dan wilt u natuurlijk deze zo snel mogelijk laten repareren. Maar u wilt uw toestel ook niet lang kwijt zijn. Loop dan bij Smartphone Reparatie Oosterhout binnen. Wij zorgen namelijk dat uw telefoon dezelfde dag gerepareerd wordt! U kunt deze tussen 17:00 en 18:00 uur weer ophalen of de volgende dag tussen 10:00 en 18:00 uur.

Smartphone Reparatie Oosterhout vindt u aan de Catharinastraat 42. Wij zijn gemakkelijk met het eigen vervoer te bereiken (fiets, auto). U kunt bij ons gratis parkeren.

Wij snappen heel goed dat u uw toestel niet kunt missen. Daarom wordt uw Apple iPhone 5 zo snel en goed mogelijk gerepareerd. Hierbij gebruiken wij natuurlijk uitstekende kwaliteit onderdelen!

Onze expert repareert uw Apple iPhone 5

De Apple iPhone 5 is een populair toestel. Maar ook deze kan kapot gaan. Als dat gebeurt wilt u het zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Gelukkig zijn wij in staat om u snel te helpen.

U kunt door ons een verzekeringsrapport laten opstellen als uw telefoon kapot is. Hierin wordt vermeld wat de kosten zijn voor de reparatie. Dit rapport kost €29,- behalve als u ons ook de reparatie laat uitvoeren. In dat geval gaan de kosten af van het totaalbedrag!

Weet u niet zeker wat er mis is met uw iPhone 5? Wij voeren gratis een check uit voordat wij beginnen met de reparatie. Zo weet u precies wat er mis is met het toestel. Mocht de beschadiging niet meer te repareren zijn dan zullen wij dat direct doorgeven.

Als u een prijsindicatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor bellen met 0162 229664.