iPhone 5c / 5s

iPhone 5c / 5s reparatie prijslijst

  • Prijs op aanvraag


Wij maken uw iPhone 5c / 5s
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Gratis controle
  • Scherpe prijzen
  • Geen afspraak nodig
  • Gratis parkeren

Altijd zeker van iPhone 5c / 5s professionele reparaties

Is uw Apple iPhone 5c / 5S kapot? Werkt het niet meer zoals het moet? U kunt dan terecht bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij zorgen dat uw telefoon weer helemaal gerepareerd wordt. U bent altijd welkom om uw GSM langs te brengen.

Smartphone Reparatie Oosterhout is gevestigd aan Catharinastraat 42. U kunt bij ons gratis parkeren maar ook zijn wij gemakkelijk met de fiets te bereiken. Wij zijn geopend van 10:00 tot 17:00 voor het inleveren van toestellen en tot 18:00 voor het ophalen.

De reparatie van uw Apple iPhone 5c / 5S wordt uitgevoerd door onze monteur. Deze beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties. Ook worden er altijd uitstekende onderdelen gebruikt. Uw telefoon werkt na de reparatie weer als vanouds!

Laat uw Apple iPhone 5c / 5S repareren

Smartphone Reparatie Oosterhout zorgt dat uw Apple iPhone 5c / 5S weer als nieuw werkt. Alle beschadigingen kunnen gerepareerd worden. Ook kapotte onderdelen kunnen vervangen worden.

Weet u niet wat er mis mee is? Dat zoeken wij gratis voor u uit. Hierna voeren wij graag de reparatie uit. Is het een defect dat wij niet kunnen repareren? Dan vertellen wij dat gelijk.

Voor de verzekering kunnen wij een verzekeringsrapport verzorgen. Deze printen wij uit en geven wij aan u mee. Hiermee kunt u naar de verzekering als een overzicht van de verschillende kosten. Het opstellen van een verzekeringsrapport kost €29. Laat u de reparatie aan ons over dan kost het u niets!

Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie of afspraak. U kunt ons bereiken op 0162 229664.