Apple iPhone 6 & 6+

Apple iPhone 6 & 6+ reparatie prijslijst

Wilt u meer informatie
klik dan hier!

Apple iPhone 6 -Altijd uitstekende service

De Apple iPhone 6 of z’n grote broer de 6 Plus is een uitstekende smartphone. Binnen iPhone de nieuwste reeks op dit moment. Helaas kan ook deze smartphone kapot gaan. Wanneer dat gebeurt kunt u bij Smartphone Reparatie Oosterhout terecht. Wij zorgen dat uw telefoon weer gerepareerd wordt. Hierbij gebruiken wij altijd hoogwaardige onderdelen.


HTC telefoon

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229644.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 10:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Wij maken uw iPhone 6 & 6+ Gratis check
  • Gratis check
  • Scherpe prijzen
  • Snelle service
  • Gratis parkeren
  • Hoogwaardige onderdelen

Uw Apple iPhone 6 snel gerepareerd

De Apple iPhone 6 en 6 Plus wordt door Smartphone Reparatie Oosterhout zonder problemen gerepareerd. Onze monteur beschikt over jarenlange ervaring. Ook maken wij altijd gebruik van originele displays en originele onderdelen.

Voordat we met de reparatie beginnen voeren wij een check uit. Hierbij zoeken wij uit wat er precies mis is met het toestel. Dit doen wij geheel gratis. Natuurlijk voeren wij hierna de reparatie graag voor u uit. Is het een probleem dat niet te repareren is? Dan hoort u dat meteen.

Ook kunt u door ons een verzekeringsrapport laten opstellen. Hierin staan de beschadigde onderdelen vermeld en de kosten om deze te laten repareren. Het verzekeringsrapport kost €29 en deze kunt u direct betalen. Als u de reparatie vervolgens door ons laat uitvoeren dan gaat er €29 af van de totaalprijs!

Neem contact op met Smartphone Reparatie Oosterhout als u een afspraak wilt maken. Ook kunt u bellen als u wilt weten welke prijzen wij berekenen voor de reparaties.