Computer reparatie oosterhout

Werkt uw pc onverhoopt niet meer naar behoren? Wilt u Windows opnieuw laten installeren?
Start uw computer niet meer op of bent u uw wachtwoord vergeten? Komen er willekeurig blauwe schermen tevoorschijn? Het zijn tal van complicaties die kunnen ontstaan aan uw PC / computer en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw PC / computer snel en vakkundig repareert? Dan bent u bij Smartphonereparatie Oosterhout aan het juiste adres.

pc-reparatie-oosterhout

Alle merken repareren
Wij bieden een professionele reparatie aan voor uw PC / computer tegen gunstige prijzen. Onze monteurs kunnen, door hun uitgebreide ervaring, uw PC / computer vakkundig en snel repareren. Dagelijks voeren wij pc reparaties uit aan bijna alle modellen die er zijn. Welk model pc u ook heeft, Acer, HP enz. of een zelfbouw pc,  wij kunnen bijna elke reparatie uitvoeren. Uw pc word in eigen huis gerepareerd zodat uw pc geen risico loopt op transportschade.

3 maanden garantie
Uiteraard gebruiken wij enkel eersteklas onderdelen van de bekende merken. Hierdoor bent u verzekerd van uw reparatie met de beste kwaliteit onderdelen. Tevens bieden wij onze klanten 3 maanden garantie op de reparatie.
Weet u niet precies wat er mis is met uw pc? Wij kunnen uw pc compleet nakijken en u een gedetailleerde offerte geven.

Wilt u uw pc laten repareren?
Neem dan vandaag nog contact op via ons contact formulier of bel ons op 0162-229664 om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Bij ons kunt u altijd binnen stappen voor een vrijblijvende analyse.
Uiteraard kunt u langskomen bij onze reparatie winkel aan de Catharinastraat 42.