HTC

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4 productfoto

Laat uw HTC toestel repareren door Smartphone Reparatie Oosterhout

Is uw HTC smartphone beschadigd geraakt? Wilt u deze snel laten repareren? In dat geval kunnen wij u uitstekend helpen! Met de beschikking over hoge kwaliteit onderdelen en ervaren reparateurs zorgen wij voor een professionele reparatie.

Smartphone Reparatie Oosterhout is gevestigd aan Catharinastraat 42. U kunt bij ons gemakkelijk parkeren maar ook zijn wij per fiets uitstekend te bereiken.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan wordt de reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd. Wij streven er naar om u nog dezelfde dag te helpen. Mocht dat niet lukken dan kunt u meestal de volgende dag tussen 09:00 en 18:00 uur wel terecht.

Wij maken uw HTC telefoon
 • Uitstekende service
 • Snel gerepareerd
 • Gemakkelijk te bereiken
 • Scherpe prijzen
 • Jarenlange ervaring

Uw HTC wordt door ons professioneel gerepareerd

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout streven wij er naar om uw HTC goed en snel te repareren. Wanneer u niet precies weet wat er met het toestel mis is dan bent u welkom bij ons langs te komen voor een gratis controle. U hoort dan meteen wat er kapot of beschadigd is en of wij de reparatie voor u kunnen uitvoeren.

Ook voor een verzekeringsrapport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen een dergelijk rapport voor €29 voor u op. Deze kunt u dan meenemen naar uw verzekeringsmaatschappij. Laat u de reparatie door ons uitvoeren dan gaat er €29 af van de totaalprijs!

Wilt u uw smartphone door ons laten repareren bel dan gerust voor een afspraak. Op deze manier weet u zeker dat wij de nodige onderdelen voor u op voorraad hebben en bent u uw toestel slechts kort kwijt. Ook geven wij u graag telefonisch een prijsindicatie. U kunt ons bellen op 0162 229664.