iPad Reparatie


Gemiddelde prijs:
€506,-

Gemiddelde Reparatie kosten
€100,-

Wij maken uw Tablet / iPad
  • Uitstekende service
  • Geen afspraak nodig
  • Scherpe prijzen
  • Gratis analyse
  • Elke iPad model

Uw tablet vakkundig gerepareerd

iPad reparatie in Oosterhout laat u aan Smartphone Reparatie Oosterhout over. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van tablet en telefoon reparaties. Is uw tablet kapot, loop dan gerust bij ons binnen.

Wij zorgen dat uw tablet op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw tablet naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Een iPad reparatie in Oosterhout is voor ons geen probleem

Om te zorgen dat uw iPad weer naar behoren werkt hebben wij een expert in dienst. Deze maakt ook gebruik van hoogwaardige onderdelen en gereedschap. De iPad reparatie wordt bij ons op locatie in Oosterhout weer in (zo goed als nieuw) staat hersteld.

Als uw iPad beschadigd is geraakt of niet meer werkt kunt u vrijblijvend langskomen. Wij nemen gratis een kijkje naar de tablet om te zien wat er mis mee is. Als het iets is dat te repareren valt dan doen wij dat graag voor u! Is het probleem niet te herstellen? Dan hoort u dat ook direct. Hoe dan ook, wij doen dit geheel gratis.

Naast een gratis check is het ook mogelijk om een verzekeringsrapport op te stellen. Hierin staan de kosten vermeld voor de nodige reparaties. Dit rapport wordt uitgeprint en aan u meegegeven. De kosten bedragen €29. Kiest u er voor om ons de reparatie uit te laten voeren dan worden deze kosten niet meegeteld!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of een prijsindicatie!