LG

Wij repareren uw LG telefoon…

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


LG Smartphone

Met de beschikking over uitstekende onderdelen kunnen wij uw smartphone snel en vakkundig repareren

Is uw LG beschadigd en zoekt u een smartphone reparatie winkel, neem dan direct contact op met Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij zorgen er namelijk voor dat uw telefoon in no-time weer naar behoren werkt!

Met de beschikking over hoge kwaliteit onderdelen en monteurs met jarenlange ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw LG toestel professioneel wordt gerepareerd. Hierbij staan service en een korte tijd voor u zonder toestel vooraan.

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 09:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Wij maken uw LG smartphone
 • Uitstekende prijzen
 • Hoogwaardige onderdelen
 • Snelle service
 • Gemakkelijk te bereiken
 • Jarenlange ervaring

Uw LG toestel professioneel gerepareerd

Om uw LG smartphone zo goed mogelijk te repareren maakt Smartphone Reparatie Oosterhout gebruik van hoge kwaliteit onderdelen. Onze monteurs beschikken daarnaast over jarenlange ervaring in het repareren van allerlei soorten en merken telefoons.
Wilt u onze hulp inschakelen dan raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan een prijsindicatie geven. Ook weet u met een afspraak zeker dat wij u direct kunnen helpen en de vereiste onderdelen op voorraad hebben.
Weet u echt niet wat er mis is met uw toestel, dan kunnen wij een gratis controle uitvoeren. Zo krijgt u een beter beeld van de problemen. Natuurlijk hoort u ook gelijk of wij het probleem voor u kunnen verhelpen.