GSM reparatie

Voordelen gsm reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren reparateur

  Wij hebben een reparateur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4 productfoto

Snel weer gebruik maken van uw telefoon

Voor GSM reparatie in Oosterhout bent u welkom bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf voor het repareren van uw GSM toestel. Onze expert staat tijdens kantooruren voor u klaar!

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 10:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Voor GSM reparatie in Oosterhout kunt u bij ons langskomen

Om de GSM reparatie in Oosterhout zo goed mogelijk te verzorgen gebruiken wij hoogwaardige onderdelen. Hiermee wordt uw GSM toestel weer als nieuw.

Het onderzoek aan uw gsm toestel om vast te stellen wat er mis mee is, is bij ons gratis! Wij bekijken wat er mis mee is en laten u gelijk weten of wij dit defect kunnen herstellen. Kunnen wij de gsm niet repareren dan hoort u dat ook meteen.

Daarnaast is het voor ons geen probleem een verzekeringsrapport op te stellen. Dit kunt u aan uw verzekeringsmaatschappij overhandigen. De kosten voor het opstellen bedragen €29. Wij printen het dan voor u uit zodat u het mee kan nemen. Laat u Smartphone Reparatie Oosterhout de reparatie uitvoeren? Dan gaat er €29 af van het totaalbedrag!