Smartphone reparatie

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren reparateur

  Wij hebben een reparateur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4 productfoto

Uw Smartphone repareren?

Smartphone Reparatie Oosterhout kan u helpen om te zorgen dat uw telefoon snel en professioneel wordt gerepareerd. Hierbij worden alleen de beste onderdelen gebruikt. Met jarenlange ervaring zorgen wij dat alles weer perfect werkt.

U vindt ons aan de Catharinastraat 42. Hier kunt u gratis parkeren. Ook per fiets of met de bus zijn wij gemakkelijk te bereiken.

De reparatie kunt u vaak dezelfde dag tussen 17:00 en 18:00 uur ophalen. Zo kunt u meteen weer gebruik maken van uw herstelde toestel! Ook kunt u natuurlijk de dag erna van tot 18:00 bij ons terecht. Mochten de nodige onderdelen niet op voorraad zijn dan kost het 1 á 2 werkdagen. Dat hoort u natuurlijk direct als u bij ons langs komt of belt.

Wij verzorgen smartphone reparaties in Oosterhout

Als uw mobiele telefoon kapot is kunt u voor een reparatie terecht in Oosterhout bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij verzorgen al jaren de reparaties op een professionele manier. Zowel voor iPhones als Android toestellen kunnen wij u uitstekend helpen.

U kunt de smartphone zonder afspraak bij ons afleveren onder kantoortijden. Een afspraak maken is natuurlijk wel gewoon mogelijk. Ook kunt u zo een prijsindicatie opvragen.