NOKIA

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4 productfoto

Uw toestel wordt door Smartphone Reparatie Oosterhout snel en vakkundig gerepareerd

Wanneer uw Nokia smartphone niet langer werkt of beschadigd is geraakt dan kunt u deze voor reparatie langsbrengen bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij beschikken namelijk over de ervaring en middelen om uw telefoon snel en vakkundig te repareren.

Smartphone Reparatie Oosterhout maakt enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen zodat uw Nokia er als vanouds uit blijft zien. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van GSM reparaties en werken snel en nauwkeurig.

Smartphone Reparatie Oosterhout kan uw Nokia toestel uitstekend repareren

Ook voor Nokia toestellen kan Smartphone Reparatie Oosterhout voor professionele reparaties zorgen. Hierbij maken wij gebruik van hoge kwaliteit onderdelen. Wij streven er altijd naar om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 10:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Voor de beste service raden wij u aan om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. Tijdens het gesprek kunnen wij een tijd met u plannen waarop wij zeker zijn dat wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben. Zo bent u uw Nokia toestel slechts een korte tijd kwijt. Ook voor een prijsindicatie raden wij u aan contact met ons op te nemen.