Galaxy S3 mini

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon / smartphone reparaties


Samsung Galaxy S3 Mini

Galaxy S3 mini Reparatie Oosterhout staat voor u klaar

Uw Samsung Galaxy S3 mini is een populaire GSM waar veel mensen veel plezier van hebben. Het kan natuurlijk wel zijn dat deze kapot gaat. Als dat gebeurt wilt u uw telefoon zo snel mogelijk laten repareren. Dat kan bij Smartphone Reparatie Oosterhout

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 10:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Wij maken uw Samsung Galaxy S3 Mini
 • Uitstekende service
 • Snel geholpen
 • Gratis parkeren
 • Hoogwaardige onderdelen
 • Gratis check

Uw Samsung Galaxy S3 mini weer helemaal in orde

Smartphone Reparatie Oosterhout heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties. Wij zorgen dan ook graag dat uw Samsung Galaxy S3 weer naar behoren werkt. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige onderdelen.

Loopt u bij ons binnen omdat uw telefoon het niet meer doet maar weet u niet waarom? Wij voeren gratis een check uit om te zien wat er mis is. Kunnen wij het voor u oplossen dan voeren wij graag direct de reparatie uit. Kunnen wij het niet oplossen dan hoort u dat natuurlijk ook meteen.

Daarnaast kunnen wij een verzekeringsrapport uitdraaien. Deze kunt u aan uw verzekering laten zien. Vooral handig voor het bepalen van de herstelwaarde. Het opstellen van een verzekeringsrapport kost €29. Laat u de reparatie door ons uitvoeren dan gaat dit bedrag van het totaal af!