Galaxy S3

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?


 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon / smartphone reparaties


HTC telefoon

Uw S3 telefoon wordt door onze expert gerepareerd

De Samsung Galaxy S3 is een uiterst populaire smartphone in Nederland. Dit betekent dat er regelmatig ook een kapot gaat. Is dat met uw telefoon gebeurt? Dan kunt u bij Smartphone Reparatie Oosterhout terecht. Wij repareren uw toestel graag voor u.
Onze professionele monteur kan uw Samsung Galaxy S3 in no-time repareren. De gemiddelde wachttijd is slechts 30 minuten tot 1 uur! Hierbij worden natuurlijk hoogwaardige onderdelen gebruikt. Mocht het druk zijn dan kunt u aan het eind van de middag uw toestel ophalen tussen 17:00 en 18:00 uur. Ook kunt u de dag erna tussen 10:00 en 18:00 uur bij ons terecht. Is er een onderdeel nodig dat wij niet op voorraad hebben, dan kost de reparatie 1 á 2 werkdagen. Dat hoort u natuurlijk direct.
Weet u niet zeker wat er mis mee is? Dan voeren wij een gratis controle uit. Aan de hand van deze check weet u precies wat er niet meer werkt. Wij kunnen de reparatie voor u uitvoeren of laten het u meteen weten als wij dat niet kunnen.

Samsung Galaxy S3

 • Gratis parkeren
 • Gratis Controle
 • Scherpe prijzen
 • Snel klaar
 • Uitstekende onderdelen

Laat uw Samsung Galaxy S3 repareren

De Samsung Galaxy S3 wordt door Smartphone Reparatie Oosterhout zonder problemen gerepareerd. Onze expert heeft jarenlange ervaring. Ook zorgen wij voor de beste onderdelen. Wij werken snel en voor een goede prijs.

Voor het gemak kunnen wij ook een verzekeringsrapport opstellen. Deze printen wij voor u uit en geven wij aan u mee. U kunt dit overhandigen aan uw verzekeringsmaatschappij. Hiervoor rekenen wij €29 als u de reparatie niet door ons laat uitvoeren. Doet u dat wel dan gaat er €29 af van de totaalprijs!

Wij raden aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een tijd met u afspreken en een prijsindicatie geven. U kunt ons bereiken op 0162 229664.