Galaxy S4 mini

Voordelen smartphone reparatie Oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4

Galaxy S4 mini reparatie nodig?

Als uw Samsung Galaxy S4 mini kapot is dan kunt u deze snel en goed laten repareren door Smartphone Reparatie Oosterhout. U vindt ons aan de Catharinastraat 42. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. U kunt gratis bij ons parkeren.

Wij werken met uitstekende kwaliteit onderdelen. Ook heeft onze expert jarenlange ervaring met het repareren van smartphones. Uw Samsung Galaxy S4 mini wordt zorgvuldig gerepareerd. Hierna kunt u het meteen mee naar huis nemen of u kunt het de dagen erna tussen 9:00 en 18:00 uur bij ons terecht.

Als u niet precies wat er mis met het toestel is dan bekijken wij het gratis voor u. Zo weet u wat er niet meer werkt. Wij zorgen hierna graag voor de reparatie. Ook kan het gebeuren dat wij het mankement niet kunnen oplossen. In dat geval hoort u het meteen!

Wij maken uw Galaxy S4 mini
 • Uitstekende service
 • Hoogwaardige onderdelen
 • Snel klaar
 • Gratis parkeren
 • Gratis check

Uw Samsung Galaxy S4 mini gerepareerd

Naast het repareren van uw Samsung Galaxy S4 mini kunnen wij natuurlijk ook vele andere modellen repareren. Alle populaire smartphones zijn voor ons geen probleem en de iPad kunnen wij ook repareren.
Smartphone Reparatie Oosterhout kan voor u een verzekeringsrapport opstellen, waarin de kosten van de beschadigde onderdelen worden genoemd. U kunt dit meenemen en aan uw verzekering overhandigen. Voor dit kostenonderzoek rekenen wij €29. Besluit u echter uw telefoon door ons te laten repareren dan gaat er €29 af van het totaalbedrag!
Aarzel niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons bellen op 0162 229664.