Samsung Galaxy S4

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy S4 productfoto

Laat uw Galaxy S4 repareren door een expert

De Samsung Galaxy S4 is een uiterst populaire smartphone. Het heeft veel opties, een groot scherm en een uitstekende camera. Maar met al deze technologie kan er wat kapot gaan. Gelukkig kunt u dan bij Smartphone Reparatie Oosterhout terecht. Wij kunnen uw toestel namelijk uitstekend repareren! U kunt uw toestel tussen 9:00 en 18:00 uur inleveren.
Wij begrijpen heel goed dat u eigenlijk niet meer zonder uw telefoon kunt. Daarom kunt u direct bij ons langskomen en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Bij Smartphone Reparatie Oosterhout brengt u uw Samsung Galaxy S4 zonder afspraak. Wij zorgen dat deze, afhankelijk van de drukte, binnen 30 minuten tot een uur gerepareerd wordt. Duurt een reparatie langer dan kunt u deze aan het eind van de dag tussen 17:00 en 18:00 uur ophalen. Anders kunt u de volgende dag tussen 9:00 en 18:00 uur bij ons terecht. Mochten wij een onderdeel niet op voorraad hebben dan duurt het 1 á 2 werkdagen om uw toestel te herstellen.

Wij maken uw Galaxy S4
 • Professionele reparatie
 • Gratis parkeren
 • Gemakkelijk te bereiken
 • Gratis controle
 • Verzekeringsrapport mogelijk

De Samsung Galaxy S4 snel weer te gebruiken

U kunt bij Smartphone Reparatie Oosterhout uw Samsung Galaxy S4 professioneel laten repareren. Wij gebruiken hoogwaardige onderdelen. U neemt de telefoon ook gewoon weer mee terug naar huis want de reparaties worden direct uitgevoerd.
U vindt ons aan de Catharinastraat 42. Het is mogelijk bij ons gratis te parkeren. Ook zijn wij goed bereikbaar met de fiets. U hoeft ook geen afspraak te maken. Het is wel mogelijk. In dat geval weet u zeker dat u snel wordt geholpen.
Neem direct contact met ons op! Bel hiervoor met 0162 229664.
Wij voeren een gratis controle voor u uit om het probleem te achterhalen. Is het probleem niet door ons te verhelpen dan hoort u dit meteen.
Voor een verzekeringsrapport kunt u ook bij ons terecht. Dit kost €29. Als u de daaropvolgende reparatie door ons laat uitvoeren is het opstellen van het rapport gratis.