Samsung Galaxy S5

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Samsung Galaxy S5

Uw Samsung Galaxy S5 snel gerepareerd!

De Samsung Galaxy S5 is een populair toestel en veel mensen gebruiken het. Het kan echter gebeuren dat deze telefoon kapot gaat. Dan kunt u het laten repareren bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Onze expert zorgt er namelijk voor dat uw GSM weer perfect werkt.

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout worden alleen hoogwaardige onderdelen gebruikt. Uw telefoon wordt direct gerepareerd. U kunt uw toestel aan het eind van de dag, tussen 17:00 en 18:00 uur ophalen of anders de dag erna.

Er is ook geen afspraak nodig! U loopt gewoon binnen tijdens kantooruren. Er is voldoende plaats om (gratis) te parkeren. Ook zijn wij gemakkelijk te bereiken per fiets. Natuurlijk is het wel mogelijk om een afspraak te maken.

Wij maken uw Galaxy S5
 • Scherpe prijzen
 • Gratis Controle
 • Uitstekende service
 • In korte tijd klaar
 • Makkelijk bereikbaar

Wij repareren uw Samsung Galaxy S5

De reparatie wordt ter plekke uitgevoerd. U kunt dan ook uw Samsung Galaxy S5 dezelfde dag bij ons afhalen. Onze expert heeft jarenlange ervaring op het gebied van GSM reparaties van verschillende merken.

Als u niet precies weet wat er kapot is dan voeren wij een gratis check uit. Hierbij bepalen wij wat er mis is. Hierna kunnen wij de reparatie voor u uitvoeren. Als er geen reparatie mogelijk is dan hoort u dat direct.

Ook kunnen wij voor u een verzekeringsrapport opstellen. Dit kost €29 en kunt u direct meenemen. Handig om de herstelwaarde aan de verzekeringsmaatschappij door te geven. Laat u uw smartphone door ons repareren? Dan gaat er €29 af van het totaalbedrag!

Aarzel niet contact met ons op te nemen. Bel hiervoor met 0162 229664.