Galaxy S6 Edge

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de tablet en smartphone reparaties


Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Is uw Samsung Galaxy S6 Edge beschadigd geraakt? Wilt u deze snel en professioneel laten repareren? In dat geval bent u welkom bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Hier wordt er voor gezorgd dat uw toestel weer naar wens werkt.
Bij Smartphone Reparatie Oosterhout werken enkel professionals met jarenlange ervaring. Ze maken altijd gebruik van hoge kwaliteit onderdelen om uw toestel snel en goed te repareren. U kunt uw GSM zonder afspraak bij ons afleveren.
U kunt uw Samsung Galaxy S6 Edge zonder problemen bij ons langsbrengen. U vindt ons aan de Catharinastraat 42. U kunt bij ons gratis parkeren met de auto maar wij zijn ook gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Wij maken uw Galaxy S6 Edge
 • Professioneel geholpen
 • Jarenlange ervaring
 • Hoogwaardige onderdelen
 • Gemakkelijk te bereiken
 • Snel klaar!

Laat uw Samsung Galaxy S6 Edge by ons repareren

Met Smartphone Reparatie Oosterhout weet u zeker dat uw Samsung Galaxy S6 Edge weer naar de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Wij zetten onszelf al jarenlang in om hiervoor de beste service te bieden. Met de jaren hebben wij de kennis opgebouwd om alle soorten merken en toestellen voor u te repareren.

U bent bij ons altijd welkom voor een gratis, vrijblijvende controle van uw kapotte toestel. Wij beoordelen snel de schade en laten u weten wat er precies mis mee is. Hierna kunt u er voor kiezen om de reparatie direct door ons uit te laten voeren. Meestal kunt u uw toestel dan compleet gerepareerd weer op komen halen aan het eind van de dag, tussen 17:00 en 18:00 uur! Is het nog niet klaar dan kunt u meestal de volgende dag tussen 09:00 en 18:00 uur terecht.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een verzekeringsrapport op te stellen. Deze kunt u hierna aan uw verzekering overhandigen met een uiteenzetting van de onderdelen en de bijbehorende kosten. Het opstellen van een verzekeringsrapport kost €29. Laat u Smartphone Reparatie Oosterhout echter de reparatie van uw toestel uitvoeren dan is dit echter gratis.