Samsung Galaxy s6

Voordelen smartphone reparatie oosterhout?

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Galaxy s6

Uw samsung Galaxy S6 snel weer helemaal in orde!

Is uw Samsung Galaxy S6 beschadigd geraakt? Wilt u deze snel en professioneel laten repareren? In dat geval bent u welkom bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Hier wordt er voor gezorgd dat uw toestel weer naar wens werkt.

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout werken enkel professionals met jarenlange ervaring. Ze maken altijd gebruik van hoge kwaliteit onderdelen om uw toestel snel en goed te repareren. U kunt uw GSM zonder afspraak bij ons afleveren.

U kunt uw Samsung Galaxy S6 zonder problemen bij ons langsbrengen. U vindt ons aan de Catharinastraat 42. U kunt bij ons gratis parkeren met de auto maar wij zijn ook gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Wij maken uw Samsung Galaxy S6
 • Snelle reparaties
 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Gratis parkeren
 • Jarenlange ervaring

Ook de Samsung Galaxy S6 repareren wij graag

Smartphone Reparatie Oosterhout beschikt over de kennis en ervaring om uw Samsung Galaxy S6 op de beste manier te herstellen. Mocht u vooraf het probleem zelf niet kunnen vaststellen dan doen wij dit gratis voor u. Met deze gratis controle weet u precies wat er mis is en of wij het voor u kunnen repareren.

Daarnaast bieden wij de service van een verzekeringsrapport. Wij stellen dit document voor €29 voor u op waarin de kosten van de te vervangen onderdelen staan. Handig als u dit meeneemt naar uw verzekering. Mocht u de reparatie door ons laten verzorgen dan gaat deze €29 af van het totaalbedrag!

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een prijsindicatie of een afspraak. Op deze manier weet u zeker dat wij de nodige onderdelen op voorraad hebben. U kunt echter ook zonder afspraak bij ons binnenlopen. U kunt ons hiervoor bellen met 0162 229664.