Sony

Wij make uw sony telefoon in Oosterhout!

 • Connector.

  Bel voor reparatie informatie

  Wilt u meer informatie? Kom naar ons kantoor en doe de gratis check!

 • Connector.

  Hoge kwaliteit onderdelen

  Wij werken alleen met originele of hoge kwaliteit onderdelen.

 • Connector.

  Ervaren monteur

  Wij hebben een monteur die jaren lange ervaring heeft in de telefoon smartphone reparaties


Sony Experia

Laat uw Sony smartphone professioneel repareren

Wanneer uw Sony toestel beschadigd of kapot is dan kunt u deze natuurlijk snel laten repareren bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Centraal gelegen in Oosterhout en met een enthousiaste groep monteurs wordt u door ons snel en professioneel geholpen.

Met de beschikking over jarenlange ervaring kunnen onze monteurs vrijwel elk soort toestel repareren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen en streven wij er naar om uw GSM zo snel mogelijk hersteld terug te geven.

Wij zorgen dat uw telefoon op een snelle en professionele manier wordt hersteld. U brengt uw telefoon naar ons adres aan de Catharinastraat 42. U kunt hier gratis parkeren, maar is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets. U hoeft geen afspraak te maken. Natuurlijk kan dat wel. Wij geven u dan ook direct een prijsindicatie. Bel hiervoor met 0162 229664. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Wij nemen uw telefoon aan en repareren deze in 30 minuten tot een uur! Is het drukker dan kunt u van 17:00 tot 18:00 uur het toestel afhalen. Ook kunt u de werkdagen erna tussen 09:00 en 18:00 bij ons terecht. Hebben wij een onderdeel niet in voorraad dan kan het 1 á 2 werkdagen duren.

Wij maken uw Sony smartphone
 • Altijd uitstekende service
 • Gebruik gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen
 • Uitstekend te bereiken
 • Streven naar een snelle reparatietijd
 • Scherpe prijzen

Uw Sony GSM werkt met onze hulp weer naar behoren!

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout is uw Sony toestel in juiste handen. Ook voor andere merken toestellen zoals LG, Samsung en Apple bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u niet zeker wat het probleem is dan kunnen wij een vrijblijvende, gratis controle uitvoeren. U hoort dan direct of wij u kunnen helpen.

Wilt u onze hulp wel gelijk inschakelen? In dat geval is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij vertellen u tijdens dit gesprek wat de prijsindicatie is. Ook kunnen wij met u een afspraak maken waarop u uw toestel kunt langsbrengen. Wij zorgen dan dat wij de nodige onderdelen op voorraad hebben.

Wij streven er altijd naar om uw toestel dezelfde dag klaar te hebben! U kunt deze aan het eind van de middag tussen 17:00 en 18:00 uur op komen halen. Duurt de reparatie langer dan hoort u dat vooraf.