Smartphone reparatie Oosterhout

Smartphone Reparatie Oosterhout kan u helpen om te zorgen dat uw telefoon snel en professioneel wordt gerepareerd. Hierbij worden alleen de beste onderdelen gebruikt. Met jarenlange ervaring zorgen wij dat alles weer perfect werkt.


Schadegevallen.

Heeft u vragen?
0162 229664

Pro Repairs
Catharinastraat 42
info@prorepairs.nl
0162-229 664

Display / Scherm

Aan / Uit knop

Geluid

Accu / batterij

Wifi Connector

Luidspreker

Software

koptelefoon

Camera defect

 

Smartphone reparatie Oosterhout

  • Hoogwaardige onderdelen
  • iPhone en Android toestellen
  • Gratis parkeren
  • Gratis check
  • Scherpe prijzen
  • snelle service

Uw telefoon weer als nieuw!

Is uw smartphone beschadigd? Wilt u deze snel en professioneel laten repareren? Kom dan zonder afspraak langs op onze nieuwe locatie aan de Catharinastraat 42. Ons pand is makkelijk te bereiken met de auto of de fiets (eigen vervoer). 

 

Wij verzorgen smartphone reparaties in Oosterhout

Als uw mobiele telefoon kapot is kunt u voor een reparatie terecht in Oosterhout bij Smartphone Reparatie Oosterhout. Wij verzorgen al jaren de reparaties op een professionele manier. Zowel voor iPhones als Android toestellen kunnen wij u uitstekend helpen.

U kunt de smartphone zonder afspraak bij ons afleveren onder kantoortijden. Een afspraak maken is natuurlijk wel gewoon mogelijk. Ook kunt u zo een prijsindicatie opvragen.

Gratis controle

Is uw toestel kapot maar weet u niet wat er mis mee is? Dan kunt u deze gratis door ons laten controleren. Kom zonder afspraak langs en wij nemen een kijkje. Is er iets mis mee dat door ons gerepareerd kan worden? Dan doen wij dit graag voor u! Als het toestel niet meer te repareren is dan geven wij dit direct aan. U betaald dan helemaal niets.

Ook is een verzekeringsrapport opstellen geen probleem. Hiermee kunt u naar uw verzekeringsmaatschappij. De kosten van een verzekeringsrapport zijn slechts €29. En laat u ons de reparatie verzorgen dan gaan deze kosten van het totaalbedrag af! Dat betekent dat u een gratis verzekeringsrapport krijgt.

Dag

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

Open

  13:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  9:00 tot 18:00
  10:00 tot 17:00

  Gesloten